Lördagens match i fotbollens division 1 mellan FC Trollhättan och Trelleborgs FF slutade oavgjort.

Den första matchen efter hjälteinsatsen i Svenska Cup-mötet mot Falkenberg FF, blev en blåsig historia. Det skriver FCT: skribent på hemsidan.

Första halvlek dominerades av hemmalaget Trelleborg, som spelade 45 minuter i bokstavlig medvind. Efter 18 minuter skickade Magnus Andersson iväg ett långskott som letade sig förbi FCT:s målvakt via stolpen. 1-0 till Trelleborg var ett faktum.

Även i andra halvlek kunde ett större bollinnehav ses hos Trelleborg, trots motvind efter sidbytet. Det var dock Trollhättelaget som stod för målen, när Carl Lext kvitterade matchen i den 65:e spelminuten. Trelleborgs tränare Jimmi Olsson var inte nöjd efter slutsignalen.

- Vi kommer inte alls upp i den standarden som vi önskar. Här är många småfel, korta enkla passningar, mottagningar som inte sitter. Det var inte alls så bra som det var stundtals i förra matchen, säger han till Trelleborgs Allehanda.

Matchen slutade 1-1 och FCT kunde ta med sig en poäng hem till Trollhättan. Laget ligger nu på en åttonde plats i tabellen med 21 poäng. Nästa match spelas 1 september på Edsborgs Idrottsplats, för motståndet står IK Oddevold.