Fredagen den 1 maj är det Sverigepremiär för thrillern "Child 44" och den humorspäckade "Paul Blart: Mall Cop 2".

CHILD 44

Den svenske regissören Daniél Espinosa (Snabba Cash, Safe House) är tillbaka med ännu en thriller - Child 44. Med sig i rollistan har han några av Hollywoods största, och en hel del svenskt förstås!

I 50-talets Moskva styr Stalin med en järnhand. Här råder inga brott utan staden framställs av diktatorn som det perfekta samhället. Till sin hjälp har han landets mer än hänsynslösa säkerhetstjänst, som sätter miljontals människor i skräck varje dag. När officeren Leo Demidov upptäcker sprickor i vad han hela sitt liv förmodat vara "det perfekta samhället", vänds allt upp och ned.

Regi: Daniél Espinosa

I rollerna: Tom Hardy, Gary Oldman, Noomi Rapace, Joel Kinnaman, Fares Fares, mfl.

Salong/Tid: Forum 2, kl 21:00

Längd: 2h18min

Pris: 105 SEK


PAUL BLART: MALL COP 2

Kevin James (Zookeeper, Grown Ups, King of Queens) är tillbaka i rollen som Paul Blart, den minst sagt säregna säkerhetsvakten, som ser det som sitt livs uppdrag att hålla ordning i varuhus.

I sex år har Paul Blart, med sin segway i högsta hugg, skyddat varuhus från diverse incidenter. Innan Blarts tonåriga dotter åker iväg till college gör de tillsammans en resa till Las Vegas och ett konvent för säkerhetsvakter. Det dröjer dock inte länge innan Paul stöter på trubbel och självsäkert tar på sig ansvaret att rädda staden.

Regi: Andy Fickman

I rollerna: Kevin James, Raini Rodriquez, David Henrie, Eduardo Verástegui, mfl.

Salong/Tid: Forum 2, kl 18:00

Längd: 1h34min

Pris: 100 SEK