Lördagens möte mellan Gripen och Skirö-Nävelsjö i Allsvenskan Södra slutade med vinst för Trollhättelaget. 9-4 blev det till slut efter fyra snabba mål under matchens sista minuter.

I vanlig ordning kom Tony Eklind att inleda kvällens målskytte när han satte dit 1-0 i den 22:a spelminuten. Det blev ytterligare två mål av Gripen i matchens första halvlek, från Andreas Eriksson och Eric Schön, som dominerade större delen av tiden.

Eklind invigde även målburen i andra halvlek och utökade hemmalagets ledning. Därefter kom Gripen in i en svacka och tillät Skirö-Nävelsjö att göra både 4-1 och 4-2, och tvingade Trollhättetränaren till time out. Då började det glida på som vanligt igen - Mattias Jansson fick in 5-2, som dock snabbt reducerades av gästerna (5-3), men där tog det stopp. Under loppet av sju minuter spelades magisk bandy av killarna i Trollhättelaget. Markus Eriksson drog till med både 6-3 och 7-3, framspelad båda gångerna av Eklind, och följdes upp av Mattias Jansson som gjorde 8-3. Johan Grahn avslutade hemmalagets målparad denna kväll med 9-3 i matchens 87:de minut. Strax innan slutsignal skrev Skirö-Nävelsjö slutresultatet till 9-4.

9-4 (3-0) (6-4)

Tony Eklind 2, Mattias Jansson 2, Markus Eriksson 2, Andreas Eriksson 1, Johan Grahn 1, Eric Schön 1